Nu 10 euro voor uw oude BH !!

Nu 10 euro voor uw oude BH !!

Posted by on Dec 5, 2018 in Geen categorie | 0 comments

De decembermaand is feestmaand! Dus hoe fijn is het dan om deze maand iemand anders blij te kunnen maken? En wel met úw oude BH. Krijgt u van ons een tientje! korting op een nieuwe.

De feestmaand is natuurlijk hét moment om uw garderobe aan te vullen met nieuwe lingerie. Wanneer u uw oude BH inlevert als u bij ons een nieuwe aanschaft krijgt u van ons 10 euro korting.

De afgelopen jaren hebben we al heel veel mensen blij gemaakt met de massaal door u ingeleverde bh’s. Ook dit jaar kunt u tijdens de decembermaand uw oude bh inruilen voor een nieuwe. We hebben inmiddels meerdere doelen die erg blij zijn met de ingeleverde bh’s. Sommigen gaan ver de grens over naar bijvoorbeeld Roemenië, anderen worden via de Dubbelgoed Weggeefwinkel van de VEZ doorgegeven aan mensen uit onze eigen omgeving die even wat minder te besteden hebben. Een fijn idee om iemand blij te maken deze maand.

Daarnaast is het natuurlijk een mooi moment om zo voor de feestdagen even uw garderobe aan te vullen met mooie nieuwe lingerie. We hebben ook dit jaar weer een prachtige wintercollectie lingerie, dus daar zit vast iets voor u bij.

Uiteraard staan wij voor u klaar in de winkel om u te adviseren bij uw keuze.

We wensen u alvast een hele fijne decembermaand en hopen u deze maand ook nog even te mogen verwelkomen in onze winkel!

Feestelijke groet,
Team Zusjes Lingerie

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *