vacature

vacature

Posted by on Feb 8, 2019 in Geen categorie | 0 comments

Update 01-03-2019 – op dit moment zijn we bezig met het verwerken van alle sollicitatiesĀ  Heb je onlangs gesolliciteerd, dan zorgen we dat je uiterlijk maandag 11 maart bericht van ons hebt gehad (check ook even je spam…) Heb je dan nog niks gehoord, dan is er ongetwijfeld iets mis gegaan. Laat het ons dan even weten.

——————————————————————————————————————————————————————————–

Kom JIJ bij ons werken???
Wij zijn op zoek naar een vrolijke nieuwe collega die samen met deze leuke collega’s van elke dag een feestje wil maken!

Heb jij (enige) ervaring in de detailhandel en wil je opgeleid worden tot lingerie styliste? Of heb je zelfs al ervaring in dit prachtige vak? Ben jij die persoon waarbij mensen zich altijd gelijk op hun gemak voelen en steek jij graag de handen uit de mouwen? Dan willen wij kennis met je maken!

Wij bieden een flexibele baan in een enthousiast team. Het aantal uren is bespreekbaar, maar zal ergens tussen de 12 en 28 liggen. Je bent bij voorkeur beschikbaar om in onze beide filialen te werken.

Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken? Mail ons dan op vacature@zusjeslingerie.nl. We ontvangen dan ook graag een cv met een pasfoto. Heb je vragen over de vacature? Ook dan kun je ons het beste even mailen. vacature@zusjeslingerie.nl

We weet tot snel!

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *