Over ons

Bij Zusjes Lingerie vind je een uitgebreide keus aan mooie lingerie, bad en bed mode! Onze ervaren lingeriestylistes helpen u graag uit dit ruime aanbod de juiste keus voor u te maken. Als geen ander weten zij welk merk / model het best voor u geschikt is. Want het labeltje in uw huidige BH is lang niet altijd de goede richtlijn voor een nieuwe, en ook de ene 75D is de andere niet!

 

Je goed voelen begint bij goede lingerie!

Het klinkt misschien wat vreemd, maar toch is het zo. Wanneer je op en top gekleed gaat voel je je zelfverzekerder. Maar wat is dat mooie jurkje zonder een goede BH? En hoe kun je je mooi voelen wanneer je BH niet lekker zit, of misschien nog wel erger, die ribbeltjes zichtbaar zijn die je nou net niet wilde laten zien…

 

Moeilijke maten bestaan niet

Heeft u een moeilijke maat? Voor ons niet! Onze collectie is afgestemd om iedereen te laten slagen. Daarbij kent de collectie een goede prijsopbouw, zodat we altijd een passende oplossing binnen het door u gestelde budget kunnen vinden.

 

Lingerie Stylistes

Onze medewerkers zijn opgeleide lingeriestylistes, die u daardoor van een goed en eerlijk advies kunnen voorzien. Schroom daarom niet ze even toe te laten in uw paskamer!